Porträtt av dina nära och kära!

Akvile Lawrence tecknar/ målar porträtt från dina fotografier

För att få ett porträtt:

 1. Skicka fotografi(er) till mig, använda epost eller ringa mig (0727 177 635), jag vill gärna prata med dig.
  • Fotografier är bästa om dem är skarpa. Välj bilder som är tagna från objektets nivå. Om du vill ha två porträtt på ett konstverk – du kan skicka två separata bilder.
  • Jag kan teckna från gamla fotografier t.ex. om du vill få ett porträtt på ditt husdjur som "gick över regnbågen", mormor som ung, etc.
  • Jag kan teckna genreporträtt t.ex. dig utklätt i 1700-talets kostym.
  • Om fotografier som du vill använda skyddas av upphovsrätten be dem so har tagit fotografier om tillåtelse att använda dem som referens för ditt porträtt för personligt bruk. Jag ansvarar inte om de används utan tillåtelse.
 2. Jag kommer att kontaktar dig om priset och detaljer. Priset beror på storlek och komplexitet. Till exempel ett blyertsporträtt ca 20x30 cm av en person, ingen bakgrund, är 2000 SEK + frakt (100 SEK) för beställningar tom 2013-12-31. Present kort för ett blyertsporträtt som ska tecknas tom 2014-07-01 kan köpas för samma pris tom 2013-12-31.
 3. Betala 50 % av kostnaden. Jag återbetalar (minus 5% administrative kostnad) om teckning inte har påbörjats, men återbetalar inte om arbetet har påbörjades.
 4. Det tar 2 veckor – 2 månader att få ett färdigt porträtt beroende på komplexitet.
 5. Jag skickar till dig en bild på ditt färdiga porträtt och väntar tills du återkommer att du är nöjd eller om du vill ha något mindre förändring.
 6. Betalar resten av summa efter att du är nöjd och jag skicka till dig ditt blyertsporträtt.

Jag erbjuder giclée konsttryck på ditt blyertsporträtt på följande produkter:

Frakt kostnaden för extra produkter med ditt porträtt är grattis om de skickas tillsammans med original blyertsporträtt upp till 5 styck av A4 ark och upp till 3 styck av A3 ark. Om du beställer mer än 10 styck av A3 och 15 styck av A4 ark av extra produkter – jag bjuder på frakt och paketerings kostnader.

I enstaka fall jag kan teckna ett blyertsporträtt på ditt objekt utan att du behöver köpa den, men om du köper min extra produkt med mitt giclée konstryck på ditt objekt. Detta gäller objekt som jag tycker är intressant för mig att teckna t.ex. ett porträtt på en populär ras hund som jag inte har tecknat hittills. Kontakta mig!

OBS! Alla priser gäller för konstverk för personligbruk! Kontakta mig om du vill använda konstverket för ett annat ändamål.